Basisschool Tijl Uilenspiegel maakt onderdeel uit van Stichting PRODAS. Stichting PRODAS is het bestuur voor 26 basisscholen in de regio Deurne, Asten en Someren. Met in totaal ruim 5000 leerlingen en 500 medewerkers is PRODAS een van de grotere schoolbesturen van Nederland. PRODAS wil bijdragen aan het geluk en de ontwikkeling van kinderen in de regio en doet dat door te streven naar een hoge kwaliteit van onderwijs. Het bestuurskantoor is een kleine, efficiŽnte organisatie die de juiste voorwaarden creŽert voor de scholen. Zo zorgt PRODAS voor het financiŽle en materiŽle beleid, de hoofdlijnen van het personeelsbeleid, scholing en training, vervangingspool, gebouwbeleid, verzekeringen en ICT. Maar ook voor zaken als Ďaandacht voor hoogbegaafdení via de Plusklassen en innovatieve werkwijzen om bijvoorbeeld invulling te geven aan eigentijds leren.

Voor de ouders is de school het aanspreekpunt. Stichting PRODAS werkt achter de schermen en zorgt ervoor dat de scholen zich maximaal kunnen richten op het verzorgen van kwalitatief goed onderwijs aan de kinderen in de regio. Want dat is waar het om draait!

Meer info is te vinden op www.prodas.nl